Changing Weightlifting Forever | Announcement w/ Max Aita

1:06:36
 
Del
 

Manage episode 322721629 series 1435404
Av Weightlifting House oppdaget av Player FM og vårt samfunn — opphavsrett er eid av utgiveren, ikke Plaer FM, og lyd streames direkte fra deres servere. Trykk på Abonner knappen for å spore oppdateringer i Player FM, eller lim inn feed URLen til andre podcast apper.
For early access to and more information about Weightlifting.AI head to https://weightlifting.ai/
Max and I will be answering YOUR questions on a reddit AMA (ask me anything) on Tuesday 15th March at 9am PST, 12pm EST, 4pm UK time.

1052 episoder